blog

Nieuwe workshop

Ik heb zo een leuk nieuwtje te melden! Ik ga weer workshops geven!

Ik weet niet hoe lang het geleden is dat ik de laatste workshop gaf maar het voelt als een eeuwigheid. We kregen een lockdown en daarna ben ik er tijdelijk mee gestopt. Het voelde te omslachtig om er mee door te gaan.

Wat ook meespeelde was dat ik de workshops voorheen vaak ‘s avonds gaf. Ik ben een ochtendmens dus ik vond dat best pittig. Daarnaast wilde ik dat mensen met een gerestyled meubel naar huis gingen, dat is flink doorwerken als je dat in een paar uurtjes voor elkaar wilt krijgen.

Een beleving

Ik ben eens gaan nadenken over wat ik zelf fijn vind als ik een training, cursus of workshop volg. Dat is toch vooral de beleving en je helemaal onderdompelen in iets waar je op dat moment mee bezig bent. Je dagelijkse beslommeringen even loslaten. Met die gedachte liep ik een tijdje rond en het idee onstond om er een dagvullende workshop van te maken. Een dag die begint rond een uur of 10 en duurt tot einde middag. Alle tijd om op een ontspannen manier aan je meubel te werken maar ook tijd voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Samen lunchen, plezier maken en leren van elkaar.

Een nieuwe naam

De workshop krijgen ook een andere naam: Workshop basistechniek meubel restylen. Een serieuzere naam want we pakken het nog grondiger aan. Daarbij horen ook professionele verfbenodigdheden. Die zitten bij de workshop inbegrepen en neem je mee naar huis, samen met een stappenplan zodat je thuis eventueel ook andere meubels kunt aanpakken. Ervaring in restylen is niet nodig, je krijgt van mij een uitgebreide uitleg, advies en je kunt me vragen stellen.

Meld je aan!

Ik wil elke maand een workshop basistechniek meubel restylen organiseren. De dagen zullen wisselend op een zondag en woensdag zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van waar de meeste animo voor is. De workshop gaat door bij een minimum aantal van 2 deelnemers. Het maximum aantal is 6 deelnemers.

Inmiddels zijn de workshops voor het eerste kwartaal van 2022 te boeken via de website.

Korting en cadeaubon

Omdat ik super enthousiast ben over deze nieuwe workshop ontvang je 20 euro korting als je boekt vóór 1 januari 2022. Ook kun je in de webshop een cadeaubon vinden. Je kunt de workshop dan aan iemand cadeau geven.

Wat vind je ervan?

Ik ben natuurlijk heel benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik over de nieuwe workshop. Laat dus even een reactie achter onder dit blog. Heb je een vraag? Stel die dan ook gerust. Het zou helemaal geweldig zijn als je een workshop boekt, dat kan via de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *