Wie is Moon?

Moon is een afkorting van Monica. Mijn familie en vrienden noemen mij eigenlijk altijd Moon. Dat klinkt vertrouwd en daarom heb ik Moon ook in de naam van mijn bedrijf verwerkt: Pimped by Moon, restyling van meubels en woonaccessoires.

Voluit heet ik Monica Reisser. Ik woon in Noord-Scharwoude in Noord-Holland. Voor wie het niet kent: gemeente Dijk en Waard, boven Alkmaar, onder Schagen.

Pimped by Moon is gevestigd in het naburige Heerhugowaard. Tien minuten van huis, heerlijk!

Op 1 maart 2019 ben ik gestart met Pimped by Moon nadat ik altijd in het bedrijfsleven werkzaam ben geweest. 

Het pimpen van bestaande meubels is mijn passie. Ik vind het duurzame aspect, in een maatschappij waarbij spullen snel worden afgedankt, belangrijk. Bestaande meubels kunnen vaak best nog een ronde mee als ze een nieuwe, eigentijdse look hebben gekregen. Een gerestyled meubel is een uniek item in je interieur of onderneming.

Met het restylen pas ik diverse verftechnieken toe en geef meubels een landelijke, stoere, vintage of shabby uitstraling. Ik werk alleen met kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Ook jouw eigen meubel kan ik een make-over geven. In overleg bepalen we dan samen de kleur en uitstraling. Zo wordt bijvoorbeeld die oude stoel die je van oma hebt geërfd een eye-catcher in jouw huis en wordt die mooie kast een pronkstuk in jouw onderneming.

Pimped by Moon heeft ook een webshop waar je, naast meubels en woonitems, ook de verf van Fusion Mineral Paint kunt bestellen.
Onder het kopje ‘winkel’ kom je in de webshop.

In deze video van Typisch Shanna vertel ik over mijn passie en het onstaan van mijn bedrijf.

Wil je meer zien of weten? Je kunt me bellen voor het maken van een afspraak: 06-39 07 39 90 of een e-mail sturen naar info@pimpedbymoon.nl. Klik voor route en meer informatie.

Graag tot ziens!