blog

Afscheid

Wat was het nog heerlijk om te genieten van het mooie weer. Het leek wel of de zon nog even wilde laten merken dat ze echt wel weet wat schijnen is. Ik hou vooral van de lange dagen van de zomer, dat het ‘s morgens al licht is als je je ogen open doet en je ‘s avonds nog lang buiten kunt genieten. De naderende herfst voelt voor mij altijd een beetje als afscheid nemen. Het kost me tijd om weer in een ander ritme te komen en te wennen aan het nieuwe seizoen.

Herfst

Als ik dan heb geaccepteerd dat de zomer echt voorbij is, kan ik ook wel genieten van de nazomer en herfst. De prachtige kleuren van de bladeren. De geur van het bos. De wilde zee tijdens een herfststorm en met je kraag omhoog tegen de wind in lopen. Daarna is het fijn thuiskomen. Knus met elkaar genieten van warme chocolademelk of een beker thee, een film kijken en meer aandacht voor de sfeer in huis. Want als we meer binnen leven willen we het ook gezellig hebben. Die gezelligheid creeër je bijvoorbeeld door wat aanpassingen in je interieur. Wat schuiven met meubels, een ander kleed op de vloer of wat meer planten in de kamer.

Verandering in huis

Ik steek nu al vaker ‘s avonds de kaarsen aan en ook wil ik wat dingen in huis veranderen. Mijn dierbare grenen eettafel met moderne kuipstoelen heb ik ingeruild voor een vintage eethoek met comfi stoelen die heerlijk zitten en uitnodigen om lekker lang te tafelen. Eigenlijk wil ik mijn trapopgang aanpakken en ik heb zin om mijn TV meubel een andere look te geven. Ook de vitrinekast wil ik vervangen voor iets anders. Ik weet nog niet precies wat, maar er komt vast iets op mijn pad. Voordeel als je van het restylen van meubels je beroep hebt gemaakt. Grappig hoe de wisseling van seizoenen invloed hebben op de aandacht voor je huis.

De kriebels?

Misschien kriebelt het bij jou ook om je huis anders in te richten. Ben je op zoek naar een kast, dressoir of TV meubel? Denk er dan eens over om voor een bestaand, refurbished exemplaar te kiezen. Als je wilt kan ik daarbij helpen. Ik heb meubels te koop in de showroom en webshop, daar vind je trouwens ook woonaccessoires die zorgvuldig zijn uitgekozen, sommige handgemaakt en veelal van recycled materiaal. Ook is er een ruime voorraad meubels die ik naar jouw smaak voor je kan restylen. Ik werk ook in opdracht, dus heb je zelf een meubel dat wel een make-over kan gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Meer weten over Pimped by Moon? Op mijn instagram– en facebookaccount deel ik veel over mijn werkzaamheden en meubels. Leuk als je me daar volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *