blog

Voor bedrijven, gerecyclede meubels

Stel je eens voor: je hebt een afspraak bij een bedrijf en bij binnenkomst meld je je bij de receptie. Je mag even plaatsnemen en daar staat hij, een prachtige oude kast in een eigentijds jasje. Je beseft dat dit unieke meubel een prettige sfeer geeft in het verder moderne interieur.

Het is de missie van Pimped by Moon om de aanschaf van gebruikt meubilair op de kaart te krijgen bij bedrijven.

Vaak gaat het bij duurzaamheid over processen en producten. Maar hoe duurzaam is jouw bedrijf als het gaat om inrichting?

Graag overtuig ik je ervan dat ook dit veel duurzamer kan. Laat vooral je fantasie de vrije loop. Want hoe gaaf is het om een meubel met karakter te plaatsen in bijvoorbeeld de ontvangst- of vergaderruimte, winkel of praktijk. Dit geeft niet alleen sfeer, je straalt hiermee ook uit dat je hergebruik en duurzaamheid een warm hart toedraagt. Pimped by Moon geeft deze bestaande meubels een nieuwe look zodat ze passen in de setting van jouw bedrijf.

Ik heb al veel klanten, veelal particulieren, blij gemaakt met een gerestyled meubel. Van kasten tot stoelen en zelfs keukens. Ben jij één van die bedrijven die weloverwogen kiest voor een gebruikt meubel in een nieuw jasje?

Met liefde “Pimped by Moon”. Ik ga graag met je in gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *