blog

Doneer een meubel


Verkoop of opdracht

Ik restyle meubels zowel voor verkoop als in opdracht. Bij het laatste neemt een klant contact met mij op, we bespreken de mogelijkheden, desgewenst geef ik advies en maak een offerte en een planning. Als die akkoord is ga ik aan de slag om het meubel een nieuw uitstraling te geven.

Bij verkoop restyle ik een meubel uit eigen voorraad naar eigen inzicht en bied het dan te koop aan via, bijvoorbeeld, mijn webshop. De balans tussen meubels voor verkoop en in opdracht probeer ik zo’n beetje 50/50 te houden.

Hoe kom ik aan meubels

Regelmatig wordt mij gevraagd hoe ik aan meubels kom die ik wil opknappen voor de verkoop. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Ik zoek dan bijvoorbeeld op online marktplaatsen, kijk rond bij kringloopwinkels of ik word getipt door iemand. Af en toe krijg ik ook een zoekopdracht van een klant, dan zoek ik gericht naar een specifiek meubel.

Doneer een meubel

Soms neemt iemand contact met me op die meubels wil doneren. Vaak is dat omdat de inboedel uit een woning vanwege een verhuizing niet in zijn geheel mee kan. Daar zitten soms echt nog pareltjes tussen waarvan mensen het dan zonde vinden om het zomaar weg te doen.

Wat ben ik dan blij als ze contact met mij opnemen, zodat die meubels een tweede leven kunnen krijgen. Hoe fijn is het als deze dierbare meubels weer een nieuwe plek krijgen bij iemand anders die er weer jaren lang plezier aan kan beleven.

Oproep

Daarom deze oproep: heb je een (ouder) houten meubel staan die je weg wilt doen? Neem dan contact op met Pimped by Moon! Goede kans dat ik er raad mee weet. Ik vraag meestal wat foto’s te sturen zodat ik vrij snel kan beoordelen of het past in mijn assortiment. Zo ja, dan maken we een afspraak om het meubel te brengen of, als dat niet lukt, het op te halen.

Contact opnemen kan telefonisch, via whatsapp of e-mail. Op de contactpagina vind je de gegevens. Een bericht via Instagram of Facebook kan natuurlijk ook.

Of kom langs zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:00 uur. Dan kun je gelijk de meubels bekijken die op dat moment te koop zijn. Misschien zit er iets voor je bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *