blog

Een nieuw adres

Wie mij volgt op social media heeft het vast al meegekregen. Pimped by Moon is verhuisd. Ik had het best naar mijn zin op de oude locatie, maar soms komen dingen op je pad. Mijn buurman, de fotograaf, kondigde aan dat hij op termijn stopt met zijn studiowerkzaamheden en meer in opdracht vanuit huis gaat werken. Het grote bedrijfsverzamelgebouw waar we zaten werd alleen door ons beiden ‘bewoond’ en ik vond het een ongezellig idee om daar in mijn eentje te zitten.

1+1=3

Alsof het zo moest zijn zag ik een week later een bericht op Facebook van Maskerade kledingverhuur. Zij hebben een groot pand op een centrale locatie in Heerhugowaard en waren op zoek naar samenwerking met andere ondernemers en hadden ook ruimte te huur. 1+1=3 zoals zij het zelf omschreven.

Maskerade is een gevestigde naam in Heerhugowaard en verre omgeving. Ik was geïnteresseerd en reageerde op het bericht. We maakten een afspraak en er was gelijk een klik. Ik kreeg een rondleiding door het gigantische pand en daarbij bleek dat een ruimte op de begane grond met een eigen ingang het meest geschikt zou zijn voor Pimped by Moon. Nadat de eigenaren Daniëlle en Judith ook een keer bij mij op bezoek waren geweest en zij een goed voorstel voorlegden was het huurcontract snel getekend.

De verhuizing

De huur op de oude locatie werd per 1 december opgezegd. Dat was dat. Nou niet dus. Man, man, wat kan een mens een spullen verzamelen in 9 maanden tijd. De grote meubels waren zo over. Met dank aan Ron, een kennis met een kleine vrachtwagen, konden we die allemaal in 1 keer verhuizen. Maar dan de rest. Alle materialen, kleine meubels, woonaccessoires, verf en aanverwante producten, uit alle hoeken en gaten kwam wel iets tevoorschijn. Daarnaast had ik het ook nog gewoon druk met restyle opdrachten en een Winterfair.

Uiteindelijk is het natuurlijk allemaal goed gekomen. Ik viel gelijk met mijn neus in de boter want je kunt je voorstellen dat het de Sinterklaasperiode erg druk is bij een kledingverhuurbedrijf. Dat bracht veel gezelligheid met zich mee, ik heb in mijn leven nog nooit zoveel Sinten en Pieten gezien. Op 5 december ben ik zelfs even bijgesprongen en heb geholpen met kragen, handschoenen en strooizakken voor de Pieten.

Back on track

Het was dus even hectisch en druk maar alles staat weer redelijk op zijn plek en ik begin mijn draai te vinden. Mijn meubels mag ik in het pand tentoonstellen en ik kan gebruik maken van een grote workshopruimte om te werken en workshops te geven. Daar ga ik in januari weer mee beginnen dus hou de website in de gaten. Ondertussen ben ik alweer druk bezig met het pimpen van meubels en heb ik nu een heuse winkel met eigen ingang en daarnaast veel ruimte om te restylen.

Sinterklaas heeft bijna ongemerkt ruimte gemaakt voor de Kerstman en ik kan bijna niet wachten tot het carnaval is. Leuk zulke buren!

Het nieuwe adres

O ja, het nieuwe adres: Edisonstraat 3, 1704 RL Heerhugowaard. Kom gerust eens langs. De openingstijden vind je hier. Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *