blog

Dan heb je ineens webshop Moois van Moon

Ik noem het zelf liever een webwinkel. Het was niet eens een plan dat ik al heel lang had, of een lang gekoesterde droom. Eigenlijk liep het gewoon zo.

Zusje voor Pimped by Moon

Toen ik Pimped by Moon begon was het mijn bedoeling om naast meubels ook woonaccessoires te restylen. Wat kleinere items die ik een nieuwe look zou geven. Maar omdat de vraag naar het in opdracht restylen van meubels van klanten steeds groter werd, veranderde het oorspronkelijke idee van inkopen, restylen en weer verkopen en werk ik momenteel het grootste gedeelte van de tijd in opdracht, soms ook op locatie.

Rebottled

Eerder dit jaar kwam ik in contact met Rebottled. Een bedrijf dat van lege wijnflessen drinkglazen maakt. Ik zag daarover eind 2018 een item op TV en vond het een geniaal concept. Als raakvlak hebben we dat we beiden hergebruik een warm hart toedragen. Ik ging ze volgen op social media, zij volgden mij terug, we reageerden op elkaars posts, ik bezocht de factory in Utrecht en werd verkooppunt van dit mooie, duurzame product. Zo kan het lopen. Harstikke gaaf. Maar ja, het paste niet echt bij Pimped by Moon want ik pimp zelf niks aan de glazen van Rebottled.

Webwinkel Moois van Moon

Je begrijpt het al, het idee van een webwinkel werd geboren. Dat gaf me wat meer vrijheid in het te koop aanbieden van producten die ik niet zelf heb gepimpt. Daarnaast heb ik door mijn werk regelmatig contact met mensen die heel creatief zijn en de mooiste dingen maken. Die wilde ik een platform geven en met een aantal van hen ben ik dan ook een samenwerking aangegaan en mag ik exclusief een aantal van hun producten aanbieden. Ook zie ik soms bijzondere items in kringloopwinkels of op markten die ik dan inkoop en verkoop via de webwinkel.

De webwinkel heeft de naam Moois van Moon gekregen. Een naam die ik toevallig al had laten registreren bij de Kamer van Koophandel en is bedacht door een vriendin als eventueel alternatief voor Pimped by Moon. Bijzonder hoe alle puzzelstukjes zo in elkaar vallen. Alsof het zo heeft moeten zijn.

Bouw van de site

De webwinkel moest een professionele uitstraling krijgen. Wat komt daar nog veel bij kijken zeg. Zonder de hulp van Nanda van Wanderweb Online Media, die ook de website van Pimped by Moon heeft gebouwd, was het me niet gelukt. Zij heeft de webwinkel Moois van Moon gestalte gegeven en me echt bij de hand genomen. Ik ben heel blij met het resultaat.
Je zult inmiddels wel nieuwsgierig zijn, neem snel een kijkje op Moois van Moon. Het assortiment wisselt regelmatig. Ook leuk als je een reactie achterlaat. Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *