blog

Jouw ideale thuiswerkplek inrichten

Het nieuwe normaal. Dat hoor je nu bijna dagelijks. We hebben er allemaal mee te maken en het lijkt erop dat velen het nieuwe normaal al normaal zijn gaan vinden. Was het eerst nog moeilijk om geen handen te schudden of zoenen te geven, zijn we dat inmiddels wel gewend. Net als vaker handen wassen eigenlijk een standaard iets is geworden. Niet dat we het ook allemaal leuk vinden, zo mis ik het echt om vrienden en familie een knuffel te geven. Ik ben blij dat ik niet meer met het OV hoef te reizen, met zo’n mondkapje heb ik om verschillende redenen wat moeite.

Langzaam maar zeker gaan we over tot de orde van de dag. De kinderen gaan weer naar school, je kunt weer op een terrasje zitten en zelfs de sportscholen mogen eerder open dan in eerste instantie de verwachting was. Hoera!

Hoe zit het met jouw werk? Heb je gewoon door kunnen werken? En was dat dan vanuit huis? 

Thuiswerken

Bij mijn vorige werkgever was thuiswerken al aardig ingeburgerd. Zo werkte ik twee vaste dagen in de week thuis. Heel fijn en ook productief. Ik had geen reistijd en dat scheelde me toch al gauw zo’n tweeëneenhalf uur per dag! Het bedrijf waar ik werkte had een regeling waarbij je voor een vastgesteld bedrag een thuiswerkplek mocht inrichten. Super natuurlijk!

Vanuit huis werken zal ook steeds meer het nieuwe normaal worden. Meer thuiswerken waardoor er minder verplaatsingen zijn en de bezetting op bijvoorbeeld kantoor kan worden verdeeld. Beter voor het milieu, tijdbesparend en minder risico voor de gezondheid. Duurzamer ook.

Thuiswerkplek inrichten

Nu we het daar toch over hebben: denk er eens over om die nieuwe thuiswerkplek in te richten met bestaande meubels. Dan ben je pas echt duurzaam bezig!

Mocht je geen kamer of ruimte over hebben om een thuiswerkplek in te richten, dan is het een optie om een secretaire of computerkast in de woonkamer te zetten. Het voordeel is dat je er fijn aan kunt werken en daarna de deurtjes of een klep dicht kunt doen zodat je niets meer ziet van de werkplek. Ideaal toch? Je hebt nog extra opbergruimte ook. 

Een thuiswerkplek inrichten hoeft niet met nieuwe meubels. Denk out-of-the-box en creëer je eigen unieke plek. Kies voor strak, sober, vintage, retro, klassiek.

Kies voor een kleur en stijl die jij mooi vindt, dan kies je voor meer werkplezier! 

Thuiswerkplek inrichten? Pimped by Moon heeft regelmatig aanbod van bestaande, gerestylede meubels. Waaronder meubels die geschikt zijn om aan te werken. Of ik ga voor je op zoek. Ik werk ook in opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *