blog

Time Flies

…when you’re having fun. En dat blijkt want het is al veel te lang geleden dat je een blog van mij hebt gelezen. Het was een beetje een gekke tijd. Voor mijn gevoel was het ineens januari en bleef ik nog een beetje hangen in december. In januari was de business wat ‘slow’ en dat maakt een ondernemer een tikkeltje zenuwachtig, helemaal als je nog niet zo lang bezig bent. 

Nou ben ik nogal oplossingsgericht, dus ik pakte deze tijd aan om eens goed na te denken over de toekomstplannen van Pimped by Moon en Moois van Moon. Het is goed om eens per jaar even met de bezem door je bedrijf te gaan. Zéker na een eerste jaar, waarin er zoveel op je af komt dat je amper tijd hebt om na te denken of de ingeslagen weg de juiste is. 

Pimped by Moon

Deze stap in de goede richting gaf me een goed gevoel. Ook over de activiteiten van Pimped by Moon heb ik nagedacht.

Restylen van meubels

Ik wil mijn tijd goed verdelen tussen het restylen van meubels die ik verkoop. Daar word ik zo blij van! Met mijn verhuizing is er zoveel meer mogelijk geworden! Ik heb een paar prachtige kasten en tafels staan die hunkeren naar een make-over. Die komen ook online want ook dat is veranderd. De meubels van Pimped by Moon zijn in de winkel in Heerhugowaard verkrijgbaar en via de webshop. Ik werk hard om een mooie verscheidenheid aan meubels op te bouwen.

Werk in opdracht

Het werken in opdracht heeft een groter aandeel gekregen dan ik had voorzien. Het is fantastisch dat klanten jou hun meubel of keuken toevertrouwen om te restylen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Restylen van keukens

Ik noemde al even het restylen van keukens. Daar schreef ik overigens eerder al een blog over. Hier blijf ik ook mijn pijlen op richten. Het is voor veel mensen dé oplossing om een bestaande keuken te laten restylen zodat hij weer jaren mee kan. En qua budget zeker interessant.

Toekomst

De ‘slappe tijd’ heeft dus geleid tot mooie inzichten en enthousiaste plannen voor de toekomst. Waarbij ik nog niet eens alles heb genoemd omdat ik dat nog verder wil overdenken en uitwerken. Bij een ondernemer blijft het immers altijd borrelen. 

Als je me volgt op de facebook en Instagram accounts van Pimped by Moon blijf je helemaal up-to-date. En nieuwe volgers zijn natuurlijk meer dan welkom en belangrijk, dus doe me een plezier!

Pimped by Moon: Facebook en Instagram

Zo, en nu is het tijd voor taart want Pimped by Moon bestaat 1 jaar. Ik zei het al: time flies when you’re having fun! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *