blog

Verhuizen en balans vinden

Verhuizen. Een woord dat meer betekent dan dozen inpakken, een bus huren en spullen van punt A naar punt B brengen. Het is een avontuur, een verschuiving van het vertrouwde naar het onbekende. Mijn recente verhuizing van mijn vorige werkruimte naar mijn nieuwe plek bleek een reis vol verrassingen en vooral een zoektocht naar balans.

Afscheid nemen en opnieuw beginnen

Een verhuizing is niet slechts het verplaatsen van spullen; het bleek ook een emotionele onderneming. Het betekent afscheid nemen van de bekende plek en ruimte maken voor nieuwe ervaringen. Ik had gedacht dat ik snel mijn draai zou vinden op mijn nieuwe locatie, maar de realiteit bleek anders. Het kostte me meer tijd dan verwacht om weer in mijn element te komen.

Terug naar de kern: Pimped by Moon

Gelukkig vond ik mijn weg terug naar mijn passie: het restylen van meubels. Mijn bedrijf, Pimped by Moon, krijgt langzaam weer de aandacht die het verdient. De focus ligt weer op datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen: het nieuw leven inblazen van meubelstukken.

Welzijn

Naast Pimped by Moon werk ik bij een welzijnsorganisatie. Hier houd ik me bezig met projecten waarbij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving centraal staat, vooral gezien de vergrijzing die we momenteel ervaren. Het geeft mijn leven een diepere betekenis en waarde.

Maar, eerlijk is eerlijk, het vinden van de juiste balans tussen mijn baan en mijn bedrijf bleek een uitdaging. Al snel besefte ik dat creativiteit essentieel voor mij is. Het restylen van meubels en het persoonlijke contact met klanten zijn aspecten die ik niet wilde opgeven.

Een goede balans

Inmiddels ben ik weer heerlijk aan het restylen en heb ik al een aantal nieuwe creaties met jullie gedeeld. Mijn nieuwe werkruimte is nog niet helemaal klaar, maar ook hier neem ik de tijd voor. Gelukkig kan ik wel mijn werkzaamheden doen en de verf van Fusion Mineral Paint kan via de webshop worden besteld. Ook de meubels die te koop zijn kun je hier bekijken. Of stuur me een bericht, dan maken we een afspraak. Om een betere balans voor mezelf te creëren, beperk ik me op dit moment tot het restylen van meubels uit mijn eigen voorraad. Af en toe zal ik wellicht nog een opdracht aannemen, maar de tijd hiervoor is beperkt.

Deze reis van verhuizen en opnieuw beginnen heeft me geleerd dat balans niet vanzelfsprekend is. Het vergt aanpassingsvermogen, eerlijkheid naar jezelf en het omarmen van zowel het bekende als het nieuwe. Hier sta ik, klaar voor de volgende fase, waar Pimped by Moon en mijn werk in loondienst hand in hand gaan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *