blog

Zomervakantie

Héérlijk, de zomervakantie is aangebroken. Tijd om te ontspannen en het ritme te vertragen. Wat later de dag starten, wat langer wandelen met de hond, beetje luieren en leuke dingen doen. Zo ziet mijn vakantie er dit jaar tenminste uit. Tussendoor pak ik wat achterstallige klusjes in huis aan. Dat geeft mij een heel voldaan gevoel. We gaan niet op reis maar kiezen voor uitstapjes in de buurt.

Tijd voor bezinning

Voor mij is vakantie ook een tijd van bezinning. Waar sta ik in het leven en met mijn bedrijf? Kunnen/moeten dingen anders, beter? Ik denk dat dat altijd kan. Als ondernemer maar ook als mens is het belangrijk om hier regelmatig bij stil te staan. Ik merk al een poosje wat onrust bij mezelf. Niet constant maar bij vlagen. De vakantie is een mooi moment om ook daar aandacht aan te geven want het komt ergens vandaan. Als je aan het werk bent heb je gauw de neiging om die signalen te negeren.

Uitbreiding

Gelukkig gaat het goed met Pimped by Moon. Steeds meer klanten weten mij te vinden en ik ben met leuke restyle projecten bezig. Vanaf september zal Lindsay, die stage bij me heeft gelopen, op zaterdag bij me komen werken. Heel gezellig en ik ben er erg blij mee. Tijdens de stage van Lindsay merkte ik dat het mij de mogelijkheid gaf om mijn focus op andere zaken te leggen terwijl ‘het werk’ ook doorging. Toen ze vroeg of ze na de vakantie een paar uur in de week bij Pimped by Moon kon werken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Welkom Lindsay!

Keuzes maken

Naast Pimped by Moon werk ik nog parttime bij een welzijnsorganisatie. Sinds 1 juli ben ik daar minder uren gaan werken om een betere balans te krijgen. Naast het restylen van meubels wil ik ook plannen maken, kennis opdoen, tijd besteden aan de financiën, netwerken, vaker blogs schrijven enzovoort. Dat deed ik een beetje tussen de bedrijven door maar dat werd teveel. Daar kan ik nu meer tijd voor maken en ik ben er van overtuigd dat dit ook z’n vruchten zal afwerpen voor Pimped by Moon.

Vakantiekorting

Maar eerst vakantie! Ik zal ook dan af en toe in mijn werkruimte bezig zijn en ook achter de schermen gebeurt er genoeg. Nu loopt er bijvoorbeeld een gave kortingsactie die geldt tijdens mijn vakantie. 15% korting op alle meubels en Home & Living items in de webshop!

Het mag even een tandje minder en ik merk dat ik al lekker tot rust kom.

Neem gerust een kijkje in de webshop. Tot en met 1 augustus 2021 alles met 15% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *