Open Atelier

Het Open Atelier is op afspraak in te plannen. Pimped by Moon stelt ruimte beschikbaar voor maximaal 3 personen per keer. Je kunt gebruik maken van materialen zoals ontvetter, schuurpapier, afplaktape, verfrollers en kwasten. Tijdens het Open Atelier kun je, in principe, in 3-4 uur een handzaam meubel restylen. Denk hierbij aan een klein kastje, een tafeltje, een kapstok, een spiegel etc. Als het meubel nog niet droog is kun je dit later ophalen maar het streven is dat je het meubel gelijk weer mee naar huis neemt.

Voor wie?

Het Open Atelier is voor mensen die zelfstandig een eigen meubel willen schilderen en dat niet thuis kunnen of willen doen. Van tevoren kies en bestel je verf van Fusion Mineral Paint. Deze staat dan voor je klaar. Uiteraard zorg ik voor koffie en/of thee.

Geen workshop

Het Open Atelier is géén workshop. Natuurijk ben ik aanwezig en kan vragen beantwoorden, maar ik ben zelf ook gewoon aan het werk. Je gaat dus vooral zelfstandig aan de slag.

Wil jij aan de slag?

Heb jij zin om een paar uur creatief bezig te zijn? Wil je geen “troep” in je huis of heb je niet voldoende ruimte? Wil je even iets voor jezelf doen? Dan is het Open Atelier wellicht iets voor jou! Maak dan snel een afspraak en bestel de verf die je wilt gebruiken. Dan zorg ik ervoor dat alles voor je klaarstaat.