Open Atelier

Het Open Atelier is de eerste zaterdag van de maand van 12 tot 16 uur. Pimped by Moon stelt ruimte beschikbaar voor maximaal 3 personen per keer. Je kunt gebruik maken van materialen zoals ontvetter, schuurpapier, afplaktape, verfrollers en kwasten. Tijdens het Open Atelier kun je, in principe, een handzaam meubel restylen. Denk hierbij aan een klein kastje, een tafeltje, een kapstok, een spiegel etc. Als het meubel nog niet droog is kun je dit later ophalen maar het streven is dat je het meubel gelijk weer mee naar huis neemt.

Voor wie?

Het Open Atelier is voor mensen die zelfstandig een eigen meubel willen schilderen en dat niet thuis kunnen of willen doen. Van tevoren kies en bestel je verf van Fusion Mineral Paint. Deze staat dan voor je klaar. Uiteraard zorg ik voor koffie en/of thee.

Geen workshop

Het Open Atelier is géén workshop. Natuurijk ben ik aanwezig en kan vragen beantwoorden, maar ik ben zelf ook gewoon aan het werk. Je gaat dus vooral zelfstandig aan de slag. Mocht je liever een workshop volgen dan kun je de uitgebreide workshop basistechniek meubel restylen boeken. Hier leer je gedurende een hele dag de fijne kneepjes van het restylen. Meer informatie vind je hier

Een ander verschil is dat je tijdens het Open Atelier met de beschikbare materialen werkt en gebruik je alleen wat nodig is; behalve de verf, die is voor jou en neem je na afloop mee. Bij de workshop basistechniek meubel restylen is een pakket professionel schilderbenodigdheden (t.w. van 75 euro) inbegrepen.

Wil jij aan de slag?

Heb jij zin om een paar uur creatief bezig te zijn? Wil je geen “troep” in je huis of heb je niet voldoende ruimte? Wil je even iets voor jezelf doen? Dan is het Open Atelier wellicht iets voor jou! Meld je wel tijdig aan (minimaal 7 werkdagen voor het Open Atelier) en geef je kleur door. Dan zorg ik ervoor dat de verf op tijd binnen is. Voor aanmelden klik hier.

Heb je nog geen of weinig ervaring? Volg dan is het mogelijk om eerst de uitgebreide workshop basistechniek meubel restylen te volgen.

*) vrije dagen en vakanties uitgezonderd.