Monica Reisser

Wie is Moon?

Moon is een afkorting van Monica. Mijn familie en vrienden noemen mij eigenlijk altijd Moon. Dat klinkt vertrouwd en daarom heb ik Moon ook in de naam van mijn bedrijf verwerkt: Pimped by Moon, restyling van meubels en woonaccessoires.

Voluit heet ik Monica Reisser. Ik woon in Noord-Scharwoude in Noord-Holland. Voor wie het niet kent: gemeente Langedijk, boven Alkmaar, onder Schagen.

Pimped by Moon is gevestigd in het naburige Heerhugowaard. Vijf autominuten van huis, heerlijk!

Op 1 maart 2019 ben ik gestart met Pimped by Moon nadat ik altijd in het bedrijfsleven werkzaam ben geweest, de laatste jaren als trafficmanager marketing/communicatie bij een verzekeraar. 

Het pimpen van bestaande meubels is mijn passie. Ik vind het duurzame aspect, in een maatschappij waarbij spullen snel worden afgedankt, belangrijk. Bestaande meubels kunnen vaak best nog een ronde mee als ze een nieuwe, eigentijdse look hebben gekregen. Een gerestyled meubel is een uniek item in je interieur.

Met het restylen pas ik diverse verftechnieken toe en geef meubels een landelijke, stoere, vintage of shabby uitstraling. Ik werk alleen met kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Ook jouw eigen meubel kan ik een make-over geven. In overleg bepalen we dan samen de kleur en uitstraling. Zo wordt bijvoorbeeld het oude kastje dat je van oma hebt geërfd een eye-catcher in jouw huis.

Ik werk ook in opdracht op locatie, bij je thuis of op je bedrijf.

In mijn portfolio vind je foto’s van een aantal meubels die ik heb gerestyled en te koop zijn. Heb je interesse voor een meubel neem dan contact met mij op.

Wil je meer zien of weten? Kom dan gerust eens langs in mijn winkel aan de Edisonstraat 3 in Heerhugowaard. Klik voor route en openingstijden. Je kunt me ook bellen voor een afspraak: 06-39 07 39 90.

Graag tot ziens!