Wie is Moon?

Moon is eigenlijk de afkorting van mijn naam Monica, zo noemen mijn vrienden en familie mij. Het voelt vertrouwd en daarom heb ik het ook gebruikt in de naam van mijn bedrijf: Pimped by Moon, waarbij ik meubels en woonaccessoires restyle.

Pimped by Moon is gevestigd in Noord-Scharwoude, Noord-Holland, dat is in de gemeente Dijk en Waard, boven Alkmaar en onder Schagen.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, begon ik op 1 maart 2019 met Pimped by Moon. Ik ben gepassioneerd in het opknappen van bestaande meubels. Het duurzame aspect hiervan is belangrijk voor mij, vooral omdat spullen vaak snel worden weggegooid in onze maatschappij. Bestaande meubels kunnen vaak nog een ronde mee als ze een nieuwe, eigentijdse look krijgen. Een gerestyled meubel is een uniek item in je interieur of onderneming.

Ik maak gebruik van verschillende verftechnieken en geef meubels een landelijke, stoere, vintage of shabby look. Ik werk hoofdzakelijk met milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit.

Pimped by Moon heeft ook een webshop waar je niet alleen meubels en woonaccessoires kunt vinden, maar ook de verf van Fusion Mineral Paint kunt bestellen. Check de winkel sectie van de website voor meer informatie.

Wil je meer zien of weten? Je kunt me bellen voor het maken van een afspraak: 06-39 07 39 90 of een e-mail sturen naar info@pimpedbymoon.nl. Klik voor route en meer informatie.

Graag tot ziens!