Workshop basistechniek meubel restylen

Bij Pimped by Moon kun je de uitgebreide workshop basistechniek meubel restylen volgen. Het is een workshop van een dag waarbij je een eigen meubel gaat restylen. Verf, een stappenplan en een pakket professionele verfbenodigdheden (totaal t.w.v. 75 euro) zijn inbegrepen.

Een beleving

Ik ben bij deze workshop uitgegaan van wat ik zelf fijn vind als ik een training, cursus of workshop volg. Dat is toch vooral de beleving en je helemaal onderdompelen in iets waar je op dat moment mee bezig bent. Je dagelijkse beslommeringen even loslaten. Met die gedachte liep ik een tijdje rond en het idee onstond om er een dagvullende workshop van te maken. Een dag die begint rond een uur of 10 en duurt tot einde middag. Alle tijd om op een ontspannen manier aan je meubel te werken maar ook tijd voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Samen lunchen, plezier maken en leren van elkaar.

Je eigen meubel

Tijdens de workshop ga je een eigen meubel restylen met de verf van Fusion Mineral Paint, de kleur kies je zelf. Het meubel moet een handzaam formaat hebben, dus een ladekastje met maximaal drie lades, een kapstok, een kaptafel, een dekenkist etc. Na afloop van de workshop neem je het meubel weer mee naar huis. In principe lukt het om het meubel tijdens de workshop af te krijgen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, geen probleem, met de verfbenodigdheden die je bij de workshop ontvangt kun je het thuis afmaken.

Meld je aan!

Bij voldoende animo wordt elke maand een workshop basistechniek meubel restylen georganiseerd. De workshop gaat door bij een minimum aantal van 2 deelnemers. Het maximum aantal is 6 deelnemers.

De workshop boek je HIER.

Cadeaubon

Wil je de workshop aan iemand cadeau geven? Neem dan contact met me op, dan maak ik een cadeaubon.